Vés al contingut

1001

Trobada 2012 a Sant Andreu de Palomar

Presentació i programa de la vuitena trobada tintinaire a Sant Andreu de Palomar

Després de voltar per diferents localitats dels països catalans en les set primeres edicions, la trobada tintinaire es farà a Sant Andreu de Palomar, per primer cop a la ciutat de Barcelona. La data escollida és el diumenge 7 d’octubre i l’escenari de les principals activitats durant la jornada matinal serà la plaça d’Orfila.

El programa d’activitats ja està definit i el podeu consultar en un dels enllaços. Com podeu veure, a part dels diferents actes que es realitzaran durant el matí també és previst fer un dinar de tintinaires a l’històric bar Versalles i que a la tarda es realitzi una xerrada i una actuació de la Coral de Sant Andreu a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra. També es realitzaran una sèrie d’actes paral·lels a la trobada, com un concurs d’aparadors de botigues, un taller a la biblioteca infantil o l’exposició “Motius tintinaires” a càrrec del Grup Taca.

Tot seguit us posem una sèrie d’enllaços referents a la trobada com el programa d’actes i el cartell, a part d’una sèrie de notícies i articles de publicacions de Sant Andreu per donar a conèixer la vuitena trobada tintinaire de Catalunya.