Vés al contingut

1001

Trobada 2013 a Ripoll

Presentació i programa de la 9a trobada tintinaire a Ripoll

La ja clàssica trobada dels tintinaires catalans arriba a la novena edició, i enguany la localitat que l’acollirà serà Ripoll, capital de la cultura catalana de l’any 2013. Recordem que les vuits anteriors edicions de la trobada s’han realitzat a Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa i Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Al costat d’un lloc tant emblemàtic com el Monestir de Santa Maria de Ripoll el diumenge 20 d’octubre els tintinaires catalans es reuniran un any més per celebrar una nova jornada festiva organitzada per 1001, associació catalana de tintinaires. El format de la trobada seguirà el dels anys anteriors, durant el matí a partir de les 11:00 es muntaran les diferents paradetes de productes tintinaires i aniran acompanyades d’activitats per als més petits com un taller de dibuix o un conta-contes.

Després d’un dinar de germanor per socis i acompanyants, per la tarda els actes continuaran a la Sala Abat Senjust (també a tocar del monestir) on s’hi farà una xerrada, una projecció audiovisual i un concurs de preguntes tintinaires.

Ripoll també se suma a la trobada tintinaire amb algunes activitats paral·leles, com una exposició de primeres edicions del còmic de Tintín en català al vestíbul de la Biblioteca Lambert Mata i diferents activitats organitzades per l’escola Vedruna els dies previs a la trobada.

Així que animem a tots els lectors de les aventures de Tintín a venir a guadir de les activitats i passar un dia agradable a Ripoll. Podeu consultar el programa d’actes, el cartell de l’edició d’enguany i un plànol de Ripoll: