Vés al contingut

1001

Trobada 2016 a Les Corts

Presentació i programa de la 12a trobada tintinaire a Les Corts

Aquest any, la Trobada Tintinaire que celebremcada tardor serà al barri de Les Corts, a Barcelona, DIUMENGE 23 D’OCTUBRE. A partir de les 11 del matí, ens trobarem a la Plaça de la Concòrdia. Allí, els tintinaires i tots els amics, acompanyants i veïns que vulguin podran gaudir d’un seguit d’activitats dedicades als personatges de l’univers Hergé.

La nostra associació ha organitzat trobades com aquesta a diverses ciutats del país, al llarg dels darrers anys, on s’han reunit centenars de tintinaires que s’hi coneixen i intercanvien informacions i materials. Aquesta del 2016 serà la que fa dotze i, de fet, ja va iniciar-se el passat dia 5 d’octubre, amb la inauguració de l’exposició “Jo encara diria més. Mostra de llengües tintinaires”, que es podrà visitar fins al 30 d’octubre al Saló expositiu de Les Corts, a la seu del Districte (Plaça de Comas, 18).

Després del Pregó inicial que farà el tintinaire Toni Costa, autor ‘ El diccionari de Tintín, començaran les diverses activitats, amb un Taller de Còmics i l’actuació d’un Conta-contes per als més menuts, mentre es podran visitar les diferents parades de venda i intercanvi d’objectes i elements tintinaires, al mateix temps que s’exhibeixen uns quants models d’automòbils antics, com els que apareixen en alguns àlbums de Tintín.

Com ja és habitual, al migdia s’ha organitzat un dinar per als socis tintinaires i els seus acompanyants que s’hi vulguin apuntar, que tenen temps de fer-ho fins al proper dia 20.

Després de dinar, a la tarda, hi haurà una projecció cinematogràfica i un nou i interessant Concurs Tintinaire obert a tothom, amb interessants premis.

Totes aquestes activitats són, naturalment, gratuïtes per a tothom. Esperem que tots els tintinaires us animeu a acostar-vos el diumenge 23 a Les Corts, a compartir unes hores entre amics i a gaudir d’aquesta trobada.

A continuació teniu els documents relacionats amb la trobada i un enllaç amb informació per arribar a la Plaça de la Concòrdia de Les Corts.

Metro:

Les Corts (Línia 3-verda) i Maria Cristina (Línia 3-verda)

Bus:

Línies: 59 i H8, Parada Les Corts/Vallespir

Línies: 6, 7, 33, 34, 63, 66, 67 i 68, Parada Diagonal/Gandesa

Tramvia:

Línies: T1, T2 i T3, Parada Numància