Skip to content

1001

Presentació i programa de la cinquena trobada tintinaire a Valls

 

Seguint el recorregut geogràfic per terres catalanes, la capital de l’Alt Camp pren el relleu a Martorell, Sabadell, Figueres i Mataró que acolliren les anteriors edicions de la trobada tintinaire, tot un referent anual pels tintinaires de les nostres terres. Serà el proper diumenge 4 d’octubre.

A partir de les 10:30 la plaça del Pati de Valls acollirà les diferents parades de mostra, venda i intercanvi de material tintinaire, així com un gran nombre d’activitats, especialment centrades en els més petits amb diferents tallers de dibuix i de manualitats, explicació de contes i animació musical. Per la tarda l’escenari de la trobada serà el Teatre Principal de Valls, que acollirà el muntatge audiovisual “Hergé, Tintín i … endavant amb la música!”

Per si això fos poc també es realitzarà l’exposició “Els inicis d’una gran aventura”, centrada en els origens de Tintín i el seu autor, Hergé. L’exposició estarà del 25 de setembre a l’11 d’octubre a la sala Sant Roc.

A continuació teniu enllaços al programa d’actes, així com un mapa de situació dels diferents espais de la trobada (tots estan ben a prop) i el cartell de l’edició d’enguany, tot un homenatge a la tradició castellera de Valls.

Programa d’actes de la cinquena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Mapa de situació dels espais de la trobada

Mapa de situació dels espais de la trobada

Cartell de la cinquena trobada tintinaire de Catalunya

Cartell de la cinquena trobada tintinaire de Catalunya