Skip to content

1001

Imatges de la trobada a Valls

 

La cinquena edició de la trobada tintinaire no va decebre a ningú, i com en les anteriors edicions l’ambient i els actes van ser fantàstics, amb una gran participació de la gent de Valls, destacant l’excel·lent organització duta a terme per l’amfitrió Lluís Ribé.

La plaça del Pati de Valls va acollir des de primera hora del matí les parades de l’espai d’intercanvi i venda d’objectes tintinaires, i poc a poc es va anar omplint de tintinaires i curiosos que volien gaudir de la jornada. Amb l’acompanyament de música tintinaire, les diferents activitats es van anar succeint al llarg del matí, des dels tallers de dibuix, manualitats i pintura fins als espectacles d’animació a càrrec de “Vivim del cuentu” i de Salvador Boix. La canalla s’ho va passar d’allò més bé participant en les diferents activitats i coneixent Tintín i els altres personatges de les seves aventures.

Paral·lelament al pati de Sant Roc es va realitzar un taller de lectura, mentre que a la sala Sant Roc tothom va poder gaudir de l’exposició “Els inicis d’una gran aventura”, que combinava panells informatius sobre els inicis de les aventures de Tintín en blanc i negre, amb una mostra d’objectes i documents relacionats amb l’obra d’Hergé.

Per arrodonir l’esplèndida jornada, a la tarda es va projectar al Teatre Principal el muntatge “Hergé, Tintín i … endavant amb la música!”, un muntatge audiovisual amb so, imatges i música en directe. Els espectadors que omplien de gom a gom el teatre van gaudir d’un espectacle de gran qualitat, que va demostrar l’esforç i la bona organització de tota la trobada, tal i com es va destacar en el discurs final que va concloure l’acte.

A continuació podeu veure unes quantes fotografies que il·lustren com va anar la jornada i que serveixen per recordar-la fins la propera edició de la trobada tintinaire de Catalunya.