Skip to content

1001

Concurs de Fotografia Tintinaire “Joan Trulls”

La Junta Directiva de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, amb la voluntat de retre homenatge a la memòria del gran tintinaire que fou Joan Trulls i Teran, convoca el Segon Concurs de Fotografia Tintinaire Joan Truls, (soci núm. 23), membre de la Junta Directiva durant els anys 2016 i 2017, i un dels seus socis més antics i eminents (des del 5 de març de 2004 fins al 6 de juliol de 2017, en què traspassà), en agraïment a la seva tasca de divulgació tintinaire permanent i en reconeixement a la seva tasca com a fotògraf oficiós de la nostra associació en pràcticament tots els esdeveniments duts a terme fins a mitjan 2017.

En record de la gran persona que fou, va decidir, el 17 de setembre de 2018, organitzar, amb caràcter anual i indefinit, un certamen fotogràfic que dugués el nom del nostre enyorat company, la primera edició del qual s’esdevingué l’any 2019.

Malauradament, l’epidèmia de la COVID va destarotar el desig de la Junta Directiva de 1001 de celebrar anualment aquest certamen. Acabada la pandèmia, la Junta Directiva ha acordat, el dia 22 de juny de 2023, reprendre la celebració d’aquest concurs, encara que sense una periodicitat definida.

ATENCIÓ !!! AMPLIACIÓ DEL TERMINI DE LLIURAMENT DE FOTOGRAFIES FINS EL DIA 10 DE DESEMBRE 2023.

 Així doncs, la Junta Directiva de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, convoca el Segon Concurs de Fotografia Tintinaire Joan Trulls, el qual es regula per les bases establertes segons document adjunt. 

Bases concurs Segon Concurs de Fotografia Tintinaire Joan Trulls