Skip to content

1001

Trobada Tintinaire a Vic (Osona) 2021

Benvolgut/da tintinaire,

Ja estem a tocar de la 16a Trobada Tintinaire de Catalunya (que vam haver d’anul·lar per la situació d’emergència del Covid l’any passat). Recordem que es farà a la població de Vic, Osona, el diumenge dia 24 d’octubre de 2021.

En aquesta Trobada comptarem amb la presència de la Pilarín Bayés, reconeguda il·lustradora catalana i autora del cartell de la Trobada, qui ens farà de pregonera de la Diada Tintinaire.

Enguany, per motius de seguretat sanitària, només farem la Trobada pel matí a la plaça Major de Vic, lloc prou gran que ens permet mantenir les distàncies de seguretat sanitàries oportunes. El guió de la Trobada és el següent:

  *   10,45 hores: arribada de Tintín i el Capità Haddock a l’estació de Renfe de Vic. Carcavila mab un cotxe clàssic descapotable fins la plaça Major de Vic.

  *   11,00 hores: Recepció per part de l’alcaldessa Anna Erra i la regidora de Cultura  Susanna Roura  a Tintín i Capità Haddock. Lliurament de la clau de Vic.

  *   11.10 hores: Inici de la Trobada. Estands amb productes tintinaires.

  *   11.30: Taller de còmic.

  *   12.00 hores: Rondallista a càrrec de la Biblioteca de Vic.

  *   13.00 hores: Pregó a càrrec de Pilarín Bayés.

  *   13.20 hores: Lliurament Pin d’Or a Marta Zendrera.

  *   13.30 hores: Presentació de la reedició del llibre “Pau Canyelles, ex-difunt”, de Joaquim Ventalló -traductor de Tintín al català. L’acte serà presentat per en Joan Manuel Soldevilla, reconegut tintinaire.

  *   14.00 hores: Cloenda de la Trobada.

  *   14.30 hores: Dinar Tintinaire.

  *   Durant tot el matí Jocs Tintinaires amb la Companyia de Jocs l’Anònima.

T’animem a venir el proper dia 24 d’octubre acompanyat de familiars i amics per a celebrar una nova edició de la trobada, una jornada festiva per als tintinaires que ja ha visitat les poblacions de Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Ripoll, La Garriga , Cornellà de Llobregat , Les Corts de Sarrià (Barcelona), Sant Cugat del Vallès, Cervelló i Begur.

Per a aquells que vulgueu passar el cap de setmana a Vic s’ofereix la possibilitat de fer una visita històrica i cultural guiada per historiadors locals. Seria dissabte dia 23 d’octubre a les 17 hores del vespre. Aforament limitat. Interessats enviar un correu electrònic amb l’encapçalament “ruta Vic” a la següent adreça: info@1001.cat

Així doncs, reserveu-vos la data a l’agenda.

Fins aviat!

L’Equip de 1001

Dinar socis i acompanyants

Taulas

Pregó Pilarín Bayés

Crònica & galería ImatgesCom arribar-hi:

Des de Barcelona fins a Vic hi ha 73 quilòmetres.

En aquest enllaç hi trobareu la ubicació i com arribar-hi en tren, autobús, avió i cotxe particular.

En aquest altre enllaç hi trobareu els allotjaments i restaurants de Vic.